ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 11 Ekim 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 11 Ekim 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz ile “Günün Manşeti”nde Lübnan'daki Türklerin tahliyesi, Halk TV'den yine algı haberciliği, Batı'nın uyuttuğu muhalifler, beşinci kol faaliyetleri, CHP'nin yalan ve algı siyaseti ve "CHP'deki güç mücadelesi değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

LÜBNAN'DAKİ TÜRKLERİN TAHLİYESİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Bombardıman altında, BM gözlem gücünün vurulduğu ülkeden, burunları bile kanamadan vatandaşlarımızı Türkiye'ye getiren hem devlet görevlilerimize hem de bunu koordine eden yetkililere bir kez daha teşekkür ederim

HALK TV'DEN YİNE ALGI HABERCİĞİLİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Türkiye Cumhuriyeti devleti ağzıyla kuş tutsa "kuş yedi" derler. Denizi yürüyerek geçse "yüzme bilmiyor" derler. Birazcık omurga olmalı.

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Halk TV'de yalan konuşmayanı yayına almıyorlar.

BATI'NIN UYUTTUĞU MUHALİFLER

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Biz maalesef 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Batı'nın kısa sürede ürettiği masallarla uyutulduk.

BEŞİNCİ KOL FAALİYETLERİ

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Eğer bu bünyeyi hasta hale getirirlerse neşteri vururlar. Bizi parçalarlar.

CHP'NİN YALAN VE ALGI SİYASETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Eğer Türkiye'yi yalanlarla mağlup etmeyi başarabilirlerse o zaman ülkeyi daha istikrarsız ve operasyonlara açık hale getirebilecekler. CHP de böyle bir kurum var. 5. Kol faaliyetlerin cisimleşmiş hem resmi hem gayriresmi halidir.

"İSRAİL BİZE Mİ SALDIRACAK?" HEZEYANI

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Diyorlar ya "İsrail bize mi saldıracak? Yahu İsrail sana PKK'ya karşı kullandığın için Heron vermedi.

"CHP'DE GÜÇ MÜCADELESİ VAR"

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: CHP'de bir liderlik sorunu var ve liderlik arayışı devam ediyor. Liderlerini bulmazlarsa 4 parçalı birbirleriyle kavgaya devam edecekler.