ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 23 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 23 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'ye hitap edecek, sıfır atık projesine destek, "Atatürk'ün izinde" kaçakçılık, mesele CHP olunca sözcü ve CHP'nin Atatürk istismarı değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

ERDOĞAN BM'YE HİTAP EDECEK

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Sayın Cumhurbaşkanı'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşma çok sıkı takip ediliyordu. Çünkü o bir dünya lideri. Şu anda mevcut tüm dünya liderleri Sayın Erdoğan'ı tanır. Erdoğan da bunların ağababalarını bilir. Dünyada bu kertede başka bir lider yok.

SIFIR ATIK PROJESİNE DESTEK

24 TV GYY Ömer Özkök: Sayın Emine Erdoğan, BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Başkanı ile Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'na imza koymuş. Çok mühim bir iş. Bu ülkenin vatandaşı olarak bir kere daha teşekkür ediyorum.

"ATATÜRK'ÜN İZİNDE" KAÇAKÇILIK

24 TV GYY Ömer Özkök: CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, aracının bagajındaki kaçak ürünlerle yakalanıyor. Ama beyefendi Atatürk'ün izinde çalışıyormuş!

MESELE CHP OLUNCA SÖZCÜ...

24 TV GYY Ömer Özkök: Ben yapmadığı haberin hesabını soruyorum. CHP Milletvekili Ediz Ün'ün aracında kaçak sigara yakalandı. Bu milletvekili 69 kez bu araçla Bulgaristan'a giriş çıkış yapmış. O kadar Ankara'ya gitmemiştir.

CHP'NİN ATATÜRK İSTİSMARI

24 TV GYY Ömer Özkök: Siz bu ülkede Atatürk'ün manevi mirasına en büyük zararı veren kitlesiniz.

CHP'NİN ATATÜRK İSTİSMARI

24 TV GYY Ömer Özkök: Bu kafa bunu kanıksamış durumda. Sayın İmamoğlu ve trolleri; Atatürk size ait değil, sizin uhdenizde değil. "Bize laf söyleyen, bizi eleştiren Atatürk'e ihanet eder!" aymazlığını ortaya koyamazsınız. O bir ortak değerdir. Bu milletin değeridir.