ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 05 Temmuz 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 05 Temmuz 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz ile “Günün Manşeti”nde, İsrail'in Gazze'deki soykırımı, yenidünya düzeninde Türkiye'nin gücü ve bozkurt işareti kimleri neden rahatsız ettiği değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SOYKIRIMI

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: 16 bin masum çocuk katledildi. Maalesef dünya, İsrail'in bu katliamını görmezden geldi.

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SOYKIRIMI

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Bir avuç toprak parçasında, tarihin en büyük zulmünü yaptılar. Yahudi holokostunu bile gölgede bırakacak korkunçlukta cinayetlerle bir avuç Filistinliyi katlediyorlar.

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE TÜRKİYE'NİN GÜCÜ

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Yakın tarihi bilmeden Türkiye'nin bugünkü farkını göremeyiz. Türkiye şu anda Rusya ve Batı ile kıyaslandığında altyapısı en güçlü ülkelerden biri haline gelmiş durumda.

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE TÜRKİYE'NİN GÜCÜ

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Şu anda biz dünya harp tarihini değiştirebilecek teknolojiye sahibiz.

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE TÜRKİYE'NİN GÜCÜ

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Biz bugün bu kalkınma evresini yaşamasaydık bizi parça parça doğrarlardı. Suriye'yi, Irak'ı, Mısır'ı neden doğradılar. Güçsüz oldukları için doğradılar.

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ TÜRKİYE

24 TV GYY Ömer Özkök: Son 20 yılın bu ülkenin tarihinde çok kritik bir dönüm noktası olduğu gerçek. Kaybettiğimiz özgüveni yeniden kazanmış olduğumuzu düşünüyorum. Son 20 yıldır bu ülkeyi yöneten Recep Tayyip Erdoğan, bu özgüveni kazanmamızın en önemli müsebbibidir.

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ TÜRKİYE

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Ülkede ekonomik sıkıntılar üzerine inşa edilen dev bir propaganda var. Bu propaganda Türkiye'yi güçsüzleştirmeye çalışan bir propaganda. Fakat insanlar şunu unutmasın. Ekonomisini toparlayabilecek çok güçlü bir devlet var.

BOZKURT İŞARETİ NEDEN RAHATSIZ ETTİ?

24 TV GYY Ömer Özkök: Bozkurt işaretinin tartışılıyor olmasına bile inanamıyorum. Türklüğün simgesi olan bir işaretin azınlık bir grubu, bu kadar rahatsız edebilmiş olmasına da inanamıyorum.

BOZKURT İŞARETİ NEDEN RAHATSIZ ETTİ?

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: Türkiye ile ilgili dertleri var. Bunu da ötekileştiren bir propagandayla gündeme getirmek istediler.