ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 27 Haziran 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 27 Haziran 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, 24 TV'nin habercilik başarısı, CHP'nin konforlu siyaseti ve Özel'e “suç ortağı” yanıtı değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

24 TV'NİN HABERCİLİK BAŞARISI

24 TV GYY Ömer Özkök: (Eylem Tok ve Oğlu Boston'da yakalandı) Görüntüyü elde etmek bir gazetecilik başarısıdır. Ama bu görüntüyü doğru zamanda, doğru şekilde kullanabilmek de başka bir gazetecilik başarısıdır.

"ERDOĞAN SAYESİNDE ZENGİN OLDULAR"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Sabah kalkıyorsun program yapıyorsun "AK Parti gitsin" diyorsun. Erdoğan sayesinde zengin olan gazetecilerden bahsediyorum. Üretmeden, küfür ederek zengin oluyorsun. Fatih Portakal'ın fikri de yok. Fikir fukarası.

CHP'NİN KONFORLU SİYASETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Yüzyıllık parti olup da acemi olan dünyadaki tek partidir. Acemidir çünkü gerici ve yobaz bir partidir. Kerameti kendinden menkul olan bir partidir.

ÖZEL'E "SUÇ ORTAĞI" YANITI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu adamlar (FETÖ) neden sen iktidara gelince Türkiye'ye gelme planları yapabiliyor. Suç ortağı mı arıyorsun, Kandil'e bakacaksın. Net ortaktır. Kandil elebaşları 2020 seçimlerinden önce net bir şekilde CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermiştir.