ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 29 Şubat 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 29 Şubat 2024

24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok) ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc) ile “Günün Manşeti”nde, Tarihin kara lekesi: 28 şubat, değişmeyen CHP zihniyeti, yine anket manipülasyonu, İstanbul'da 5 yılda 8 km metro ve CHP'li seçmenin dem rahatsızlığı değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

TARİHİN KARA LEKESİ: 28 ŞUBAT

24 TV GYY Ömer Özkök: 28 Şubat mağduru dediğinde benim aklıma İmam Hatip mezunu katsayı engeline takılan pırıl pırıl genç beyinler geliyor. 28 Şubat mağduru denilince benim aklıma oğlunun yemin töreninde bulunamayan anneler geliyor. 28 Şubat mağduru deyince benim aklıma üniversite kapılarındaki başörtülü öğrenciler geliyor. Ama Barış Terkoğlu'nun aklına rütbeleri sökülen cezaevindeki isimler geliyor.

DEĞİŞMEYEN CHP ZİHNİYETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu CHP'den adam olmaz. Bir vakıf haline getirin ya da bir düşünce kuruluşu haline getirin öyle kalsın. Yılmaz Özdil'in kitabını koyun tapının.

YİNE ANKET MANİPÜLASYONU!

24 TV GYY Ömer Özkök: Yine anladığım kadarıyla ajans bunlara bir iletişim stratejisi çizmiş. Partisinden, gazetesine tamamı bu strateji üzerine hareket ediyor.

İSTANBUL'DA 5 YILDA 8 KM METRO!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Ekrem İmamoğlu ile birlikte İBB, 5 yıl boyunca hiçbir metro projesi başlatmamış, ihaleye çıkmamış. O yüzden İstanbul geriye gidiyor.

CHP'Lİ SEÇMENİN DEM RAHATSIZLIĞI

24 TV GYY Ömer Özkök: CHP'nin tabanında terör örgütünün siyasal uzantısıyla işbirliği yapılmasından rahatsız olan geniş bir kesim var. CHP'li seçmenin ciddi bir çoğunluğu bu ittifaktan rahatsız