ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 28 Şubat 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 28 Şubat 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Tarihin kara lekesi: 28 Şubat, CHP'deki 28 Şubat zihniyeti ve Özgür Özel'in "Atatürkçülük" söylemi değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

TARİHİN KARA LEKESİ: 28 ŞUBAT

24 TV GYY Ömer Özkök: 28 Şubat bu ülkenin kodlarıyla oynama girişiminin bir tezahürüydü. Bu ülkenin inançlarına vurulmak istenen bir darbeydi.

DEMOKRASİYE VURULAN DARBE

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: 28 Şubat'ı anlama noktasında saatlerinizi vermeye gerek yok. AK Parti'ye kadar Türkiye'de kadınların seçme ve seçilme hakkı yoktu. Seçme hakkı vardı ama seçilmek için başörtülü olmaman gerekiyordu.

POST MODERN DARBE: 28 ŞUBAT

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP din düşmanı değil İslam düşmanıdır. İnönü'den beri böyledir. Hala da böyledir. Eğer kudretleri olsa şu anda aynı 28 Şubat'ta olduğu gibi başörtülü kızı başörtüsünden yakalarlar, sokaklarda suratını sürte sürte götürürler.

TARİHİN KARA LEKESİ: 28 ŞUBAT

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: "Gerekirse silah kullanırız" diyen bir postalı yalamaya hazır manşetler atıldı. Bu ülkede bunlar yaşandı.

CHP'DEKİ 28 ŞUBAT ZİHNİYETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Özgür Özel'in diğerlerinden farkı olamaz. Bunların İslam'a yapmadıkları zulüm kalmadı. Bu ülkedeki ayrımcılık ve faşizmin altında da CHP vardır.

KARANLIK ZİHNİYETİN İZLERİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Ey Saadet, ey Yeniden Refah Partisi, Allah-Kitap diyen kim varsa. Eğer sahtekar değilseniz ve CHP gibi bir partiye oy veriyorsanız imanınızdan şüphe ederim. Kiminle iş birliği yaptığınıza, kiminle aynı yatağa girdinize iyi bakın.

DEMOKRASİYE VURULAN DARBE: 28 ŞUBAT

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: 28 Şubat'ın Türkiye'ye maliyeti yüz milyarlarca dolardır. İddia ediyorum yaklaşık yüz milyar dolar buharlaştı. Kimlerin cebine girdi, hangi medya kuruluşları para kazandı? 20 tane banka battı. O darbecileri sadece Türkiye'de İslam'a zulmetmediler. Müslümanlara haddini bildirmek, Müslümanlara balans ayarı çekmek. Aynı zamanda Türkiye'yi yediler.

ÖZGÜR ÖZEL'İN "ATATÜRKÇÜLÜK" SÖYLEMİ

24 TV GYY Ömer Özkök: "Bugün yaşasaydı birinci önceliği PKK ile mücadele olurdu. Dolayısıyla bugünün CHP'sinin Atatürkçülükle uzaktan yakından alakası yoktur, hem CHP'li hem Atatürkçü olunmaz" diyen bir CHP'li.