ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 23 Şubat 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 23 Şubat 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Muhalif medyanın hazımsızlığı, güçlü lider, güçlü Türkiye ve CHP'li adayın çocuklara yaptığı ırkçılık değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

24 TV GYY Ömer Özkök: Eğer Sözcü ve Cumhuriyet Gazetesi okursanız, dünyada 5. nesil savaş uçağı yapan 5'inci ülke olduğumuzdan haberdar olmazsınız.

MUHALİF MEDYADA BÜYÜK HAZIMSIZLIK

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Marmaray'ı Ecevit yaptı diyen kafayla oturup tartışamazsın.

MUHALİF MEDYADA AKLA ZİYAN AÇIKLAMALAR

24 TV GYY Ömer Özkök: Elin Yunan'ı "Türkiye'nin uzaya insanlı misyon göndermiş olması 2-0 önümüze geçmesine vesile oldu" diyor. Senin finans danışmanın "Ha Kars'a kaz yemeye gitmişsin, ha stratosferi geçmiş oradan el sallamışsın" diyor.

İşte sözde aydınların karanlık zihinleri!

GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Erdoğan oturduğu yerden çok uzaklara, ufka bakıyor. Önüne bakmıyor. Diyorsun ki; oraya kadar gidilebilir mi? "Ben hedefimi oraya koyuyorum" diyor.

CHP'Lİ ADAY ÇOCUKLARA IRKÇILIK YAPTI

24 TV GYY Ömer Özkök: Siyasetin de bir noktada düzgün ve mertçe yapılması gerektiği düşünüyorum. CHP'nin Mamak İlçe Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmaları kapsamında 2 tane Irak Türkmen'i çocuğun yüzüne karşı "bunlar Türkiye için sorun olacak" diyor. Onlar Türkmen. Benim soyumdan.