ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 21 Şubat 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 21 Şubat 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Milli uçağımız KAAN'ın gökyüzüyle ilk buluşması, Fatih Altaylı'nın sahih olmayan fikir dünyası, DEM Parti ve CHP iş birliği, AK Parti belediyeciliği konuşuldu.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti" başladı.

Programdan önemli satır başları:

MİLLİ UÇAK KAAN GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU

24 TV GYY Ömer Özkök: Aydınlanmayı genelde mühendis abilerinin lafıyla yaşayan Fatih Altaylı "uçak yaptık, yaptık ama 10 cm bile havalanmadı" diyor. Bu ortaya konulan paçozluk arşivleniyor.

FATİH ALTAYLI NEREYE AİT?

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünyada hiçbir insanoğlu yoktur ki; kendi ülkesindeki gelişmelerden ve meydan okumalardan rahatsız olsun. O oraya ait değildir. Onun nesebi gayri sahihtir.

TÜRKİYE'NİN GURUR GÜNÜ: KAAN GÖKYÜZÜNDE

24 TV GYY Ömer Özkök: 5'inci nesil milli muharip savaş uçağı "KAAN"dan bir Yunanistan bir de Fatih Altaylı rahatsız oluyor.

DEM PARTİ CHP'Yİ PARMAĞINDA OYNATTI!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Kızamıyorlar da, bağırıp çağıramıyorlar da, eleştiremiyorlar da. Çünkü boynu eğik, ezik. PKK'nın siyasi uzantısı DEM, kedin fareyle oynadığı gibi CHP ile oynuyor.

CHP'NİN KANDİL ROTASI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç : Kandil, "CHP tezkereye hayır diyerek hayırlı bir iş yapmıştır" dedi. Herkes gitti dağıldı, yine kaldılar HDP'ye. Patronları aynı çünkü.

BELEDİYECİLİKTE AK PARTİ FARKI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: K Parti belediyeciliği çıtayı öyle bir yukarıya koydu ki, bu çıtayı geçmek mümkün değil. 100 tane Eko'yu (Ekrem İmamoğlu) üst üste koysan yine uzanamaz o çıtaya.