ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti- 30 Ocak 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti- 30 Ocak 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde; Türkiye yüzyılı için gerçek belediyecilik, AK Parti belediyecliğinin farkı, İstanbul'un trafik sorunu, seçimlerde İstanbul'un cevabı konuşuldu.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti" başladı.

Programdan önemli satır başları:

"TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: AK Parti kendisiyle yarışan bir partidir. İstanbullu, Ankaralı yaşayacağını yaşadı. Adanalı ve Hataylı göreceğini gördü. İzmirli "Yeter!" dedi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ FARK YARATTI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Türkiye ilk defa sosyal belediyecilikle tanıştı. İlk defa hizmetle tanıştı. Erdoğan geldi bir devrim yaptı.

İSTANBULLUNUN TRAFİK ÇİLESİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Günlük ortalama 64 dakika trafikte geçiyor. Bunu 39 dakikaya indirmek gibi bir hedefi var. Hayal mi? Mevzu bahis Murat Kurum olursa, bu güne kadar yaptıklarını da dikkate alırsan bence hayal değil.

"İSTANBULLU 31 MART'TA GEREKEN CEVABI VERECEK"

24 TV GYY Ömer Özkök: İBB Başkanı'nın tatilin yakıştığı, yabancı sefirlerle de yemek yeme görevi olan, gördüğü her koltuğa bir şekilde sulanan ve arzu eden yaklaşımını, yerel seçimden birkaç önce "ben İstanbul'a mühürlüyüm" deyip siyasi hesaplarına basamak yapmasına İstanbullu izin vermeyecek.