ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 27 Aralık 2023

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 27 Aralık 2023

24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok) ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc) ile “Günün Manşeti”nde Türkiye'nin terörle mücadelesi, Türkiye'nin bölgedeki önemi,şehit evinden CHP'ye mesaj,CHP'nin değişmeyen siyasi yol haritası konuşuldu.

Programdan önemli satır başları:

TÜRKİYE'NİN TERÖRLE MÜCADELESİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Türkiye'ye rağmen Orta Doğu'da iş yapamazsın. Anadolu topraklarına rağmen Orta Doğu'yu şekillendiremezsin.

TÜRKİYE'NİN BÖLGEDEKİ ÖNEMİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Kudüs barışa kavuşmadan dünya huzura kavuşamaz. Bu bir gerçektir ve onu da yapacak olan biziz.

ŞEHİT EVİNDE CHP'YE MESAJ

24 TV GYY Ömer Özkök : Hırsızın hiç mi suçu yok? İnsanların tamamen siyasi bir kurgu ile orada olduğu konusuna kendi inandı mı bilmiyorum ama kitlesini inandırma gayretinde ya. Aynı gün şehit cenazesinden çıkıp, DEM eş başkanlarına gidip,...

"TARİH BU LEKEYİ YAZDI"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç : Özgür Özel bu işlere çok erken zıpladı. Tamam bu nefret siyasetini devam ettirecek. DEM'lenicek. Artık etrafında sarılacak bir İP de kalmadı. O yüzden bir tek bunlar kaldı. En sağlam müttefik. Patron ve...

CHP'NİN SİYASETİ DEĞİŞMİYOR!

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile CHP'nin değişmeyen siyasetini ve Özgür Özel'in masallarını değerlendiriyor.

CHP'NİN İKİ YÜZLÜ SİYASETİ

24 TV GYY Ömer Özkök: CHP ile DEM Parti kurmayları bir araya geldi mi? Geldilerse bu neden kamuoyuna açıklanmıyor? Gelmedilerse ne zaman bir araya gelecek? Şehit cenazelerinin olduğu ve kamuoyunun hassas olduğu şu günlerde planladığınız...

CHP'YE KANDİL DESTEĞİ SÜRÜYOR

Terör örgütü elebaşı Duran Kalkan, CHP'ye desteklerinin devam edeceğini açıkladı. İşte DEM'lenen CHP'nin kirli siyaseti.