Çanakkale Boğazı'nda arızalanan tanker güvenli bölgeye demirletildi

Çanakkale Boğazı'nda arızalanan ham petrol tankeri, Bozcaada Demir Sahası'na çekildi.
Rusya'dan Hindistan'a seyir halinde olan Cibuti bayraklı 274 metre uzunluğunda, 85 bin 431 groston ağırlığındaki "DASHAN" adlı tankerde, Eceabat önlerinde makine arızası meydana geldi.

Haber verilmesi üzerine, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı "Kurtarma-10", "Kurtarma-15" ve "Kurtarma-17" bölgeye sevk edildi.

Tanker, Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi koordinasyonunda, "Kurtarma-10" ve "Kurtarma-17" römorkörlerinin yedeğinde, kılavuz kaptan ve "Kurtarma-15" römorkörü refakatinde Bozcaada Demir Sahası'na demirletildi.
- Popüler Haberler -

Türkiye'den ABD'ye taziye mesajı

4 ayrı organize suç örgütüne operasyon: 79 kişi yakalandı

Dolandırıcıların yeni yöntemine dikkat! Kuşkucu eşlere tuzak

CHP'li vekilden ‘kirli' buluşma! Firari suçluyla Alman sokaklarında

Kocaeli'de, 17 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir'den Arafta Sorular'da İBB'ye tepki: Engelleniyoruz diyorlardı 1 yıldır bir tane bile faaliyetleri yok
