ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Beşiktaş'ta lisede korku dolu anlar: Öğretmen, müdüre silah çekti! Gözaltına alındı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş'ta lisede korku dolu anlar: Öğretmen, müdüre silah çekti! Gözaltına alındı

İstanbul Beşiktaş'ta bir lisede öğretmen S.A. tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Okulda büyük panik yaşanırken öğrenciler tahliye edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada S.A.'nın gözaltına alındığı bildirildi.

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Silah patlamayınca dışarıya çıkan öğretmen, silahını doldur boşalt yapınca silah ateş aldı.

ÖĞRETMEN, OKUL MÜDÜRÜNE SİLAH ÇEKTİ

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmen Serdar A. (34), iddiaya göre tartıştığı okul müdürüne silah çekti.

Silahın tutukluk yapması üzerine okulun bahçesine çıkan Serdar A, doldur boşalt yaptığı sırada silahla havaya ateş etti.

Sesi duyanların ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ÖĞRETMENİN ÜSTÜNDE 1 RUHSATSIZ TABANCA, 10 FİŞEK VE 3 BIÇAK BULUNDU

Polis, öğretmeni gözaltına aldı. Serdar A'nın üzerinde ve çantasında yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulundu.

Serdar A'nın okulda kadrolu olarak görev yaptığı ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"16.10.2024 tarihi saat 14:30 sıralarında Beşiktaş İlçesinde bulunan bir lisede meydana gelen

silahla ateş etme olayı ile ilgili olarak; İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince derhal olay yerine intikal edilmiştir.

Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.