ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP Lideri Özgür Özel'in sözlerine tepki: Çok net bir şekilde yalan konuşmakta

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP Lideri Özgür Özel'in sözlerine tepki: Çok net bir şekilde yalan konuşmakta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "İzmir'in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmamaktadır. Sayın Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır. Üstelik bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi'nde, Emrez Mahallesi'nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır" açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "İzmir'de, İstanbul'da kentsel dönüşüm için bulduğumuz yabancı kredileri dahi onaylamıyorlar. 'Aman bunlar bir iş yaparsa, başarılı belediyelerle birinci parti oldular, bunu sürdürürlerse bizim için tehdit' diyenler bu kredileri onaylamıyor" sözlerine cevap verdi.

"NET BİR ŞEKİLDE YALAN KONUŞUYOR"

Dağ açıklamasında, "İzmir'in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmamaktadır. Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır. Üstelik bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi'nde, Emrez Mahallesi'nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır. Bununla da kalınmamış, "Örnek kentsel dönüşüm projesi" diye sunulan sözde İzbeton kooperatif modelinden toplanan iki milyar lira, buharlaşmıştır. CHP Genel Başkanı, popülizmi bırakıp evvela bu iki milyar liranın ve mağdur edilen hemşehrilerimizin hesabını, belediye başkanından, il başkanından ve milletvekillerinden sormalıdır" şeklinde konuştu.