ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

15 Temmuz şehidimizin babası: Bugün en sevindirici haberlerden birini aldık

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
15 Temmuz şehidimizin babası: Bugün en sevindirici haberlerden birini aldık

Fetullahçı terör örgütünün hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit olan polis memuru Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, 'FETÖ'nün öldüğünü söylüyorlar, biz de çok sevindik. Ona öldü demek de yakışmıyor. Onun bu memlekette, bu vatanda yeri yok. O, Amerika'ya hizmet etti, orada gömülmesi lazım' dedi. 15 Temmuz Derneğinden FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin ise açıklama geldi.

15 Temmuz'da şehit olan Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in babası Yahya Yiğit, FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen'in ölüm haberinin ardından, "Bugün en sevindirici haberlerden birini aldık. Vatanımıza ihanet eden terör örgütleri bilsin ki; biz yanarız fakat küllerimizden yeniden doğarız" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit şehit oldu

Şehidimizin babası Yahya Yiğit, FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen'in ölüm haberini "Bugün en sevindirici haberlerden birini aldık" sözleriyle değerlendirdi.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ BİLSİN Kİ BİZ YANARIZ FAKAT KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞARIZ"

Baba Yiğit, "15 Temmuz'u gerçekleştiren o hainlerin lideri, Siyonistlerin uşağı Fetullah Gülen'e öldü diyemiyorum. İnsan ölür, hayvan ölür fakat aşağıların aşağısında olan bu insana öldü diyemiyorum. Gerçekten İslam'a hizmet etseydi bunları söylemezdik. İnanın insanlarımızı şehit eden o alçaklara da dua ediyoruz. Niye dua ediyoruz, rabbim inşallah onlara da hidayet nasip eder de bu vatana ve millete faydalı insan olurlar diye dua ediyoruz. Rabbim hidayet nasip etmezse 'kahhar' sıfatına havale ediyoruz. Vatanımıza ihanet eden terör örgütleri bilsin ki; biz yanarız fakat küllerimizden yeniden doğarız. Bu vatanın değil bir parçasını vallahi bir çakıl taşını vermeyiz, bunu iyi bilsinler. Rabbim vatanımızı muhafaza eylesin diye dua ediyoruz. Bir alçak gider, öbür alçak gelir. 15 Temmuz'da 251 şehit verdik. Bunun ölmesiyle inşallah dağılma noktasına gelecek. Çünkü kötülük hiçbir zaman yeryüzünde baki olmamıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah nurunu tamamlayacak" dedi.

"BİR NEBZE İÇİMİZE SU SERPİLDİ"

Şehit kızına Fetullah Gülen'in ölüm haberini gözyaşları içerisinde veren Anne Huriye Yiğit ise "Bir nebze içimize su serpildi. İnşallah darısı geriden gelen, buna 'hocam' diyerek peşinden koşup gidenlere. Biz onlara ne vaat ediyoruz biliyor musunuz; bizim çocuklarımız şehit oldu, inşallah onlara da toprağın altındaki cenneti vaat ediyoruz. Cehennem coşmuştur şimdi. Bizim çocuklarımız cennet köşelerinde otururken onların da cehennemde 'eyvah' dedikleri gün gelecek inşallah" ifadelerini kullandı.

BU VATANDA YERİ YOK, ABD'DE GÖMÜLSÜN

Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen öldü. Örgütün internet sitesinden Gülen'in ölüm haberi duyuruldu. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Elazığlı polis memuru 2 çocuk babası Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, FETÖ elebaşı Gülen'in ölüm haberini sevinçle karşıladı.

"ONUN BU VATANDA YERİ YOK"

Sabah namazına kalktığı zaman televizyonu açtığını ve FETÖ'nün öldüğünü burada duyduğunu kaydeden Oğuz, "Biz de sevindik. Ona öldü demek de yakışmıyor. Bizim dinimizde 'La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah' diyen herkes Müslümandır fakat o Müslümanlıktan dışarıdır. O, affedersiniz zındıktır. Sabahtan beri gözüm televizyonda. Türkiye'ye getirecekler mi getirmeyecekler mi? Onun bu memlekette, bu vatanda yeri yoktur. O, Amerika'ya hizmet etti, orada gömülmesi lazım. Çocuklarımızı, 250 şehit verdik. Cumhurbaşkanımız kurtuldu diye de sevindik. Eğer Cumhurbaşkanımız şehit olsaydı, çocuklarımız hain, onlar da şehit sayılacaktı. Ömrü Amerika'ya hizmet etmekle geçti, oraya gömülsün. Vatanda onun yeri yok, o bir vatan haini" diye konuştu.

15 TEMMUZ DERNEĞİNDEN FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

15 Temmuz Derneği üyelerince, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüne ilişkin, Üsküdar'da bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı önünde basın açıklaması düzenlendi.

Burada gaziler ve şehit yakınları adına konuşan Turunç, "Bundan 8 yıl kadar önce, yıllar öncesinden başladığı hainliği 15 Temmuz darbe girişimiyle de zirveye çıkaran bir hainin, uzun yıllardan beri kaçmış olduğu Amerika'da ölüm haberini aldık." ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ve gazilerin, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iadesini ve son nefesine kadar müebbet hapis cezası çekmesini istediklerini belirten Turunç, bunun gerçekleşmemesine rağmen mağdurların ölüm haberine sevindiklerini dile getirdi.

Şehit yakınları ve gazilerin acılarının dinmeyeceğini vurgulayan Turunç, "Onun orada ölmesi Türkiye'de ve dünyada FETÖ karşıtı tüm vatansever insanları, milletinin, devletinin, bayrağının yanında olan insanları sevindirmekle birlikte, onun arada ölmesi belki de kurtuluşu oldu. Bu topraklara ihanet eden, bu millete ihanet eden, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı emperyal ülkelere satmak isteyen bir insanın ölümü bu kadar kolay olmamalıydı." şeklinde konuştu.

Vatan sevgisinin imandan olduğunu söyleyen Turunç, "Her ne kadar hoca kılıklı birisi, önder insan gibi gözükse de kandırdığı insanlar nezdinde önderdir. Yoksa milletimizin nezdinde, vatanseverler nezdinde o bir haindi. Onun ölümü gerçekten çocuklarını, yakınlarını kaybeden insanlar açısından bir nebze olsa acıları dindirmiş olacak." dedi.

İsmail Hakkı Turunç, "Yaşarken nereye sığındıysa ölüsü de o topraklara yakışıyor. O topraklarda defnedilsin." ifadesini kullandı.

İKİZ ŞEHİTLERİN BABASI: GÜLEN'İN ÖLÜM HABERİYLE BÜYÜK MUTLULUK YAŞADIK

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası, Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili, "Haberi ilk aldığımızda çok büyük bir mutluluk yaşadık. Bu adam inşallah ahirette cezasını çekecek. Yetimlerin, öksüzlerin hakkı üzerinde" dedi.

Şehit polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç, 15 Temmuz'raki darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit oldular.

Şehit aileleri olarak silahlı terör örgütü elebaşı Gülen'in ölüm haberine sevindiklerini anlatan baba Ali Oruç şunları kaydetti;

Şehit aileleri olarak hem sevindik hem de üzüldük. Sevinmemizin sebebi bu hain pislik ortalıktan temizlendi. 251 şehidimiz huzurlu ve mutlular. Ancak bir yandan üzülüyoruz. Çünkü cezasını burada çekmedi. İnşallah ahirette cezasını çekecek. Bu şerefsiz, kötü insan geberip gitti. Bu öksüzlerin, yetimlerin ve şehitlerin hakkı üzerinde var. Gelinimin, torunumun hakkı var. Haklarımızı helal etmiyoruz. Rabbim inşallah ahirette bunu hesap vermeyenler arasında tutar.

"DÜNYADAN BİR PİSLİK KURTULDU"

Haberi ilk aldığımızda çok büyük bir mutluluk yaşadık. Bu adam inşallah ahirette cezasını çekecek. Yetimlerin, öksüzlerin hakkı üzerinde. Bu cezasını inşallah çekecek. Rabbime orada hesap verilecek ama inşallah bu hesap vermeyenlerden olur. Cehennem ateşinde cayır cayır yansın. Tek temennimiz. Bizim ellerimiz onun yakasında olacak. Dünyadan bir pislik kurtuldu.

15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN ABİSİ: FETULLAH GÜLEN'İ TOPRAK BİLE KABUL ETMEZ

15 Temmuz şehidimiz Fahrettin Yavuz'un abisi Fuat Yavuz, FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen'in ölümü üzerine, "Fetullah Gülen Amerika'nın bir numaralı ajanıydı, bir piyondu. Böyle vahşi bir yaratığı toprak bile kabul etmez. Asıl mücadele bundan sonra başlıyor" dedi.

Fahrettin Yavuz, 15 Temmuz gecesi TRT Harbiye binası önünde darbecilere karşı koyarken şehit olmuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in hayatını kaybetmesinin ardından şehit Fahrettin Yavuz'un abisi Fuat Yavuz açıklamalarda bulundu.

Yavuz, kardeşinin 15 Temmuz gecesi Türk bayrağı ve tekbirlerle sokağa çıkıp şehit düştüğünü söyledi. Fetullah Gülen'i toprağın bile kabul etmeyeceğini söyleyen Yavuz, Gülen için Amerika'nın bir numaralı ajanı olduğunu ifade etti.

"15 TEMMUZ GECESİ TÜRK BAYRAĞI VE TEKBİRLERLE SOKAĞA ÇIKTIK"

Fahrettin Yavuz'un abisi Fuat Yavuz, "15 Temmuz'da FETÖ bu ülkeyi bölüp parçalamak istedi. Ve çok planları vardı. Her yeri işgal etmek istediler. Biz çok büyük bir badire atlattık. 15 Temmuz bizim için bir varoluş gecesiydi. Allah bizlere güç verdi. İnsanlara ateş ettiler. Bizim elimizde hiçbir şey yoktu. Türk bayrağı, tekbirleriyle sokağa çıktık. Biz o gece Harbiye'de şehidimizi verdik. Harbiye'ye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz. 3 tane şehidimiz var orada ve kardeşim o gece orada şehit düştü. Bunlar çok büyük bir cani. Bunlarda insanlıktan kalma hiçbir şey yok. Bunlar acımasız, duygusuz insanları öldürmek için bahane arayan bir örgüt" diye konuştu.

"ASIL MÜCADELE BUNDAN SONRA BAŞLIYOR"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan Yavuz, "Ona öldü demeyelim de geberdi diyelim ahlaksız terörist. İnsanlar ölür, bunlar geberdiler. Ateşi bol olsun. Şimdi ben inanıyorum ki onları toprak bile kabul etmeyecek. Böyle vahşi bir yaratığı toprak bile kabul etmez. Bunlar geberdi gittiler. Asıl mücadele bundan sonra başlıyor. Fetullah Gülen bir piyondu. CIA ile beraber Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp başa geçmek için için başa getirilen biriydi. Dini kullanarak insanları kandırdı. Bu örgüt 15 Temmuz'da başarılı olsaydı da inanın çok büyük şeyler olacaktı. Bu ülkeyi tamamen bölüp parçalayacaklardı. Ondan sonra da Amerika istediği gibi yönetecekti. Cumhurbaşkanımız 22 senedir ülkenin başında Allah da başımızdan eksik etmesin. O geldikten sonra artık diş geçiremiyorlar. Onlar ne diyorsa biz aksini iddia ediyoruz. Ve başarılı olamadıkları için şu an CIA de bitmiş vaziyette. Amerika'da bitmiş vaziyette" ifadelerini kullandı.

"FETULLAH GÜLEN AMERİKA'NIN BİR NUMARALI AJANIYDI"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'nın ajanı olduğunu söyleyen Yavuz, "Fetullah Gülen Amerika'nın bir numaralı ajanıydı. Yani Türkiye'nin başına koymuş olduğu bir ajandı. Fetullah Gülen 15 Temmuz'da başarılı olabilseydi CIA bu işi tamamen ele alacaktı ve Fetullah Gülen yönetmeyecekti bizi. CIA bu işi tamamen ele alacaktı. Yine CIA yöneticisi yönetecekti. Yine Amerika yönetecekti bizi. Amerika'nın bir numaralı uşağı Fetullah Gülen" dedi.