ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve resmen açıklandı: Onlarca memur alımı yapılacak! 65 KPSS puanı olan başvuruyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve resmen açıklandı: Onlarca memur alımı yapılacak! 65 KPSS puanı olan başvuruyor...

Memur alımı ilanları Türkiye'deki birçok insanın gündeminde yer alıyor. Bu noktada bazı belediyeler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları, KPSS puanı ile personel alımı yapabiliyor. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ve bazı şartlara istinaden memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. İşte detaylar…

KPSS sınavına birçok vatandaş katılıyor. Çünkü hem yeni mezun olan hem de özel sektörde çalışan ve mevcut işinden memnun olmayan pek çok vatandaş kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada hastaneler, belediyeler ve çeşitli kamu kurumları, KPSS puanı ile zaman zaman memur alımı ilanı açıyor. Düşük KPSS puanı şartı bulunan kamu kurumları ise hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Peki, açıklanan ilanda başvuru şartları ve pozisyon nedir?

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından memur alımı yapılacağı resmen açıklandı. Duyurulan ilanda en az 65 KPSS puanı ve bazı şartların istendiği belirtildi. Ayrıca toplam 133 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ilana başvuruların 3 Ekim 2024 tarihinde başlayacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise 11 Ekim 2024 olarak açıklandı.

Memur alımı ilanında başvuruların şahsen yapılması gerektiği belirtildi. Posta ya da farklı şekilde gerçekleşen başvuruların kabul edilmeyeceği aktarıldı.

Memur alımı ilanına en az 65 KPSS puanına sahip kişilerin başvuru yapabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra eksik bilgi ve belgelerle veya nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı aktarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca memur alımı ilanına başvuru yapacak kişilerin, belirtilen belgeleri istenilen süre içinde eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan, en az 65 KPSS ile memur alımı ilanındaki diğer detaylar aşağıda yer alıyor.