ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve belediyeler art arda açıkladı! 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve belediyeler art arda açıkladı! 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak...

Türkiye'deki birçok insan, memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanlarını sıklıkla takip ediyor. Bu noktada Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını açıkladı. Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı ise, en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberin devamında...

KPSS sınavı Türkiye'deki birçok insanın gündeminde. Çünkü özel sektörde çalışan ve şartlardan memnun olmayan, ayrıca yeni mezun olan binlerce vatandaş zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor.

Bu noktada belediyeler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ve memur alımı yapabiliyor. Düşük KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ve memur alımı yapan kamu kurumları ise pek çok insanın dikkatini çekiyor.

Öte yandan belediyeler memur alımı ilanlarını adeta art arda açıkladı. Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı, en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı da sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı.

KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANLARI

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı, çeşitli şartlara bağlı olarak ve en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını açıkladı.

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanında, 1 adet muhasebeci alınacağı açıkladı.

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili başvuru tarihlerine ve diğer detaylara buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan memur alımı ilanında, 1 adet sağlık teknikeri alımı yapılacağı duyuruldu.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihlerine ve diğer detaylara buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

60 KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS puanı ile toplam 2 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Sözleşmeli personel alımı yapılacak pozisyonlar ise, mühendis ve ekonomist.

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihlerine ve diğer detaylara buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.