ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, hackerların hedefinde! Cep telefonu ve e-posta adresi ele geçirildi

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, hackerların hedefinde! Cep telefonu ve e-posta adresi ele geçirildi

New York Times (NYT), Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum'ın cep telefonu ve e-posta adresinin hacklendiğini iddia etmişti. Başkan Sheinbaum, Meksiko'da düzenlenen basın toplantısında tüm iddiaları doğruladı.

Sheinbaum, başkent Meksiko'da düzenlenen basın toplantısında, telefonunun hacklendiğine dair New York Times (NYT) gazetesinde yer alan iddiaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bunu doğrulayan Sheinbaum, "Telefonumu ve e-posta hesabımı hacklediler. Apple hemen Meksika Dijital Dönüşüm Ajansını aradı, onlar da hacklendiğimi hemen fark edip gerekli önlemleri aldılar ve durumu derhal gözden geçirdiler." dedi.

Sheinbaum, hacklenen cep telefonu ve e-posta adresinin eski olduğunu belirterek, "Pek çok insanda bu telefon numarası var ama bu, benim kişisel iletişimim için kullanmadığım bir telefon." diye konuştu.

Devlet Başkanı Sheinbaum, bunu kimin yaptığını henüz bilmediklerini ancak araştırdıklarını ifade etti.

NYT'de yer alan haberde, Sheinbaum'un telefonu ve e-posta adresinin hacklendiği iddia edilmişti.


Etiketler:
meksika Sheinbaum siber saldırı