ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Güzellik kraliçesini püre yapmış...İsviçre'de vahşet

Akşam Gazetesi - | Son Güncelleme Tarihi:
Güzellik kraliçesini püre yapmış...İsviçre'de vahşet

İsviçre güzellerinden Kristina Joksimovic, kocası tarafından öldürüldü. Joksimovic'i önce boğan cani koca, sonra cesedi parçalayıp blenderda püre haline getirip solüsyonla eritmiş.

İsviçre'nin Basel kentinde Sırp kökenli model Kristina Joksimovic (38) şubat ayında evinde öldürülmüş halde bulundu. Thomas isimli kocası gözaltına alındı ve eşini öldürdüğünü kabul etti. Thomas, modelin kendisine bıçakla saldırdığını ve kendisini korumak için bunu yaptığını söyledi. İsviçreli haber ajansı BZ Basel'in haberine göre, cinayetle ilgili korkunç ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Adli tıp uzmanları boğuşma izine rastlamadı ve kadının ölüm nedeninin boğulma olduğunu tespit etti.

SOLÜSYONLA ERİTTİ

Gazetenin ulaştığı otopsi raporuna göre, Joksimoviç'in cesedi testere, bıçak ve bahçe makasıyla parçalanmıştı. Raporda, vücudunun bazı parçalarının el blenderi ile parçalanarak "püre haline getirildiği" ve kimyasal bir solüsyonda eritildiği belirtildi. Thomas, cesedinin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı ve ifadesinde bir ay önce onu ölü bulduğunu ve panikle çamaşır odasında cesedini parçaladığını söyledi.

MUTLU AİLE TABLOSU

2008'de İsviçre Güzellik Yarışması'nda finale kalan Joksimovic, podyum koçluğu yapıyordu. Çiftin ilişkisinin bir süredir sorunlu olduğu ve daha önce aile içi şiddet şikayetleri olduğu öğrenildi. Kristina cinayetten kısa süre önce sosyal medyada mutlu aile fotoğrafları paylaşmıştı.