ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Gazze'de dram! Küçük kız, yaralı kardeşini kilometrelerce omzunda taşıdı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Gazze'de dram! Küçük kız, yaralı kardeşini kilometrelerce omzunda taşıdı

Soykırımcı İsrail ordusunun katliamlarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde küçük bir kız çocuğu, yaralanan kız kardeşini kilometrelerce omzunda taşıdı. Kardeşinin bir kazada yaralandığını ifade eden küçük çocuk, "Çok yorgunum. Bir saattir kucağımda taşıyorum ve artık yürüyemiyorum” dedi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, bölgedeki insanlık krizi her geçen gün derinleşiyor. Gazze Şeridi'nde İsrail saldırıları nedeniyle yerinden edilmiş olan bir kız çocuğu, yaralanan kız kardeşini kilometrelerce omzunda taşıdı.

"ARTIK YÜRÜYEMİYORUM"

Küçük kız, görüntülerde kardeşinin bir kazada bacağından yaralandığını belirterek, "Çok yorgunum. Bir saattir kucağımda taşıyorum ve artık yürüyemiyorum" ifadelerini kullandı.

ARABASIYLA KAMPA GÖTÜRDÜ

Görüntüleri çeken foto muhabiri Alaa Hamouda, "Yerinden edilmiş bir kız, yaralı kız kardeşini omuzlarında taşıyarak iki kilometreden fazla yol yürümüştü. Onu tesadüfen gördüm ve kavurucu güneşin altında tek başına, yalınayak yürüyordu" ifadelerini kullanarak, küçük kıza ve kardeşine yardım ettiğini belirtti. Hamouda, küçük kızları arabasıyla Bureij Mülteci Kampı'na götürdüğünü açıkladı.