ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Fetih: İsrail sistematik soykırıma devam ediyor

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Fetih: İsrail sistematik soykırıma devam ediyor

Fetih Hareketi, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki katliamlarını, Filistin halkına karşı yürütülen sistematik soykırımın devamı olarak niteledi.

Fetih'ten yapılan yazılı açıklamada, "İsrail işgal ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği kanlı katliamlar Filistin halkına karşı 7 Ekim'den bu yana yürüttüğü sistematik soykırım savaşının devamıdır." ifadeleri kullanıldı.

Gazze'de bir İsrail askeri daha öldürüldü

İsrail ordusunun son saldırılarında sivillerin sığındığı barınma merkezini hedef aldığı belirtilen açıklamada, İsrail'in bu katliamlarla Filistinlileri tamamen yerinden etmeyi amaçladığı vurgulandı.

SÖZLÜ KINAMAYLA YETİNİLMEMESİ ÇAĞRISI

Fetih Hareketi, Filistinlilerin maruz kaldığı en acımasız savaş karşısında, uluslararası topluma derhal müdahale etme ve kağıt üzerinde yapılan açıklamalar ve sözlü kınamalarla yetinmeme çağrısında bulundu.

İsrail basınına göre, Netanyahu ile Biden Tel Aviv'in İran'a olası saldırı planında mutabakata yakın

Açıklamada ayrıca, Filistin halkının akan kanını durdurmak ve İsrailli yetkilileri savaş suçluları olarak sorumlu tutmak için ciddi uluslararası girişimlerde bulunulmasının gerekliliğine dikkat çekildi.

CİBALİYA KAMPI'NDAKİ FİLİSTİNLİLER ETNİK TEMİZLİĞE MARUZ KALIYOR

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki Filistinliler, günlerdir İsrail ordusunun "soykırım ve etnik temizliğine" maruz kalıyor.

Filistinliler, karadan abluka, evlerinin yıkılması, gıda ve ilaç yokluğuyla bölgedeki hastanelerin zorla tahliye tehditlerine rağmen tehcire direniyor.

Lübnan'a hava saldırısı! Katil İsrail Beyrut'u bombaladı

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaklaşık 17 bini çocuk, 11 bin 378'i kadın olmak üzere 42 bin 126 Filistinli öldü, 98 bin 117 kişi yaralandı.