ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

24 Eylül Reyting sonuçları | Salı günü en çok ne izlendi? Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı, Bahar reyting sıralaması

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
24 Eylül Reyting sonuçları | Salı günü en çok ne izlendi? Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı, Bahar reyting sıralaması

Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı Salı akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluşuyor. Dün akşam Bir Gece Masalı dizisi, yeni sezonlarıyla ekrana gelen; Mehmed Fetihler Sultanı ve Bahar dizileriyle MasterChef programı reytinglerde kıyasıya yarıştı. Geçtiğimiz hafta Totalde, AB'de ve ABC grubu izleyicide reytinglerin zirvesinde yer alan yapım ATV dizisi Bir Gece Masalı oldu. İşte 24 Eylül reyting sonuçları

24 Eylül 2024 tarihine ait reyting sonuçları, izlenme ölçümleri sonrasında açıklandı. Dün akşam yeni dizi Bir Gece Masalı'nın 4. bölümü ekrana gelirken, Mehmed Fetihler Sultanı ve Bahar dizilerinin yeni sezonları izleyicilerle buluştu. Peki, 24 Eylül reyting sıralaması nasıl şekillendi? Salı günü en çok ne izlendi? İşte MasterChef, Müge Anlı, Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı, Bahar reyting sıralaması

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Eylül reyting sonuçları | Salı akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana geldi. Dün akşam Atv'de Bir Gece Masalı, Show Tv'de Bahar, TRT1'de Mehmed Fetihler Sultanı, TV8'de ise MasterChef All Star programı izleyiciyle buluştu.

Salı akşamlarının başarılı dizileri Mehmed Fetihler Sultanı ve Bahar yeni sezona başladı. Atv'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı da 4. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

24 Eylül 2024 gününe ait reyting sonuçlarına damgasını vuran yapım Bir Gece Masalı oldu.

Bir Gece Masalı Total'de reyting listesinin zirvesine yerleşti.

Merakla yeni sezonu beklenen Demet Evgar'ın oyunculuğuyla devleştiği Bahar dizisi de Totalde ikinci olmasına rağmen, AB ve ABC gruplarında en çok izlenen dizi olarak adını zirveye yazdırdı.

Totalde ikinci sıradaki Bahar'ı, üçüncü sıradaki Bahar özet bölümü takip etti.

AB İLK 10 YAPIM

AB'de ise Bahar birinci, Bahar özet bölümü ikinci sırada yer aldı. ABC grubunda Bahar yine birinci olurken, Bahar özet bölümü üçüncü oldu.

AB'de beşinci sıradan reyting listesine girebilen Bir Gece Masalı, ABC grubunda ise ikinci oldu.

ABC İLK 10 YAPIM

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

17 Eylül Salı gününe damgasını vuran dizi Bir Gece Masalı oldu.

Totalde, AB'de ve ABC grubu izleyicide reytinglerin zirvesinde ATV dizisi Bir Gece Masalı yer aldı.

Total seyircide, AB ve ABC gruplarında en çok izlenen ikinci program Masterchef Türkiye oldu. Masterchef günlerdir sürdürdüğü birinciliği bu kez Bir Gece Masalı dizisine kaptırdı.

Reyting sonuçlarına göre Türkiye'de en çok izlenen üçüncü yapım Müge Anlı ile Tatlı Sert. Müge Anlı AB ve ABC gruplarında üçüncü sırada yer alırken, Totalde üçüncülüğü Bir Gece Masalı özet bölümü aldı.