ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kişilik testi! Resimde ilk ne gördün? Kalıcı aşkı neden bulamadığınız ortaya çıkıyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Kişilik testi! Resimde ilk ne gördün? Kalıcı aşkı neden bulamadığınız ortaya çıkıyor

Kişilik testleri ilişkilerde hangi rolde olduğunuz, başkalarını nasıl gördüğünüz ve aşkı ararken nelerden vazgeçtiğiniz hakkında çok şey söylüyor. Peki, siz kalıcı aşkı bulanlardan mısınız? Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz resmi söyleyerek kalıcı aşk hakkında birçok duyguyu ortaya çıkarabilirsiniz. İşte kalıcı aşkı neden bulamadığınızı ortaya çıkaran kişilik testi…

Bazen, sizi kalıcı aşktan alıkoyan şeyler kendi kişilik özellikleriniz olabilir. Kişiliğinizdeki bir şeyin sizi kalıcı ilişkiler bulmaktan alıkoyduğunu düşünüyorsanız ve bir türlü sorunu bulamıyorsanız bu kişilik testi size cevap olabilir.

Kalp kırıklıkları, yarım kalan hikayeler derken sonunda hayatımızın geri kalanını geçirmek istediğimiz o kişiyi bulacağımızı düşünürüz. Her şey hazır gibidir. Fakat bazen yine de bir şeyler ters gider ya da ters gitmeden de olmaz. Maalesef aşk bu kadar basit değildir.

KİŞİLİK TESTİ: RESİMDE İLK NE GÖRÜYORSUNUZ?

Kişilik testleri aşka dair ilişkileri kolaylaştıran analizler sunuyor. Kalıcı aşk konusunda kafanızı karıştıran bir şeyler varsa bu optik illüzyonlu kişilik testi tam size göre.

Kalıcı aşk kimine göre harika kimine göre ürkütücü. Herkesin aşkla ilgili beklentisi, hayali farklıdır. Peki, kalıcı aşkı neden bulamadığınızı hiç düşündünüz mü?

Bu basit görsel kişilik testi, kalıcı aşkı bulmanızı engelleyen şeyin ne olduğunu hızla belirlemenize yardımcı olmak için tasarlandı.

RESİMDE İLK NE GÖRÜYORSUNUZ?

1. GEMİ

Eğer ilk önce gemi gördüyseniz, ilişkilerinizdeki geçmiş deneyimleriniz ve çok aşık olma korkunuz sizi kalıcı aşktan uzak tutuyor demektir.

Deneyimlediğiniz her bir ilişkiyi size ders olarak algılıyorsunuz. Bunların bir kısmı doğru olsa da, gerçek aşkın izin verdiği riskleri almanızı engelliyor.

Aşkı bulabilmek için kendinizi biraz hayatın akışına bırakmanız gerekiyor. Geçmişi geride bırakıp yeni birine aşık olma ve kırılganlığınızı göstermeye izin vermelisiniz.

2. KAFA TASI

Eğer önce kafa tasını gördüyseniz, sizi mesafeli bir aşktan alıkoyan şey zor güvenmeniz ve mantıksız beklentilerinizdir.

Potansiyel bir partnerde aradığınız özelliklere sahip olmak iyidir, seçici olmak iyidir, ancak dikkatli olmalısınız. Kafanızdaki gibi bir rüyayı sürdürürseniz gerçek bir ilişki yaşama şansını kaçırabilirsiniz.

Aşık olduğunuz kişi hayal ettiğiniz kişiyle hiç benzemeyebilir. Bunun sorun olmadığını hatırlayın. Kendinizi aşka açmanız gerekiyor.