ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

En güzel cuma mesajları 2024 | Yeni, resimli, anlamlı ve Ayetli cuma mesajları

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
En güzel cuma mesajları 2024 | Yeni, resimli, anlamlı ve Ayetli cuma mesajları

Cuma mesajları 2024 yeni resimler, bu mübarek günün gecesinden bu yana paylaşılıyor. Duaların kabul olmaya daha yakın olduğu gün, Cuma günüdür. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan bu özel günde vatandaşlar birbirlerine cuma mesajı atarak tebriklerini iletiyor. İşte Whatsapp, Facebook ve Instagram'dan paylaşmak için en güzel, En güzel cuma mesajları 2024 | Yeni, resimli, anlamlı ve Ayetli cuma mesajları...

Ayetli ve anlamlı Cuma mesajları, bu mübarek günün anlam ve önemini hatırlatmak için paylaşılıyor. Cuma gününde bir saat vardır ki; Kim bu saatte hayırlı bir şey isterse Allah ona karşılığını verir. Bu güzel günde dualarını cuma mesajlarıyla iletmek isteyen Müslümanlar için en güzel cuma mesajlarını bir araya getirdik. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz yeni, anlamlı, resimli, kısa cuma mesajları haberimizde yer alıyor. İşte Yeni, resimli, anlamlı ve ayetli en güzel cuma mesajları

EN GÜZEL, RESİMLİ VE ANLAMLI CUMA MESAJLARI 2024

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah'ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Bugün, Allah'a olan inancımızı tazeleyelim, dualarımızda kardeşlerimizi unutmayalım. Kalbimizde iyilik, dilimizde dua eksik olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

"Allah'ım! İnancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Amin" Hayırlı Cumalar

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

"Kim Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter." (Talak Suresi, 3. Ayet) Mübarek Cuma gününde Allah'a olan güvenimizi pekiştirelim. Hayırlı Cumalar!

Bu mübarek günde, kalbinizden geçen tüm duaların göğe yükselmesi ve rahmetle geri dönmesi dileğiyle... Hayırlı cumalar, gönlünüzdeki güzellikler daim olsun.

"Ve Rabbinizden mağfiret dileyin. Sonra O'na tevbe edin ki, belirli bir süreye kadar sizi güzel bir şekilde geçindirsin ve her fazilet sahibine faziletini versin." (Hud Suresi, 3. Ayet) Hayırlı Cumalar! Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Bugün kalbimizdeki dertleri Rahman'a arz edelim, şükürle dolduralım gönül bahçemizi. Hayırlı ve bereketli bir cuma günü dilerim.

"Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara Suresi, 153. Ayet) Bu mübarek cuma gününde sabrımızı artırmamız duasıyla. Hayırlı Cumalar!

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma.... Hayırlı Cumalar

Bir dua kadar yakın, bir selam kadar içten olsun tüm dilekleriniz. Bu mübarek cuma günü, kalplerimiz Allah'a olan sevgimizle dolsun. Hayırlı Cumalar!

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun...

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur'an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun... Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar..

-Ya Rabbim.. Kaderimde muhtaç olma varsa.! O muhtaçlığım Sana olsun , Beni Senden başkasına muhtaç ettirme... Amin.. Hayırlı Nurlu Cuma'lar

"Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle" Cumanın Hayrı Feyzi Bereketi İman Edenlerin Üzerine Olsun.

"Şüphesiz, Allah'ın rahmeti iyilik yapanlara yakındır." (Araf Suresi, 56. Ayet) İyilikte bulunmayı ve Allah'ın rahmetine kavuşmayı diliyorum. Hayırlı Cumalar!

Huzur, rahmet ve bereketle dolu bir gün olması duasıyla... Cuma gününüz hayırlı, ömrünüz bereketli olsun. Allah'ın rahmeti üzerinize yağsın!