ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

25 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla reyting sıralaması

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
25 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla reyting sıralaması

25 Eylül 2024 reyting sonuçları, izleyici ölçümleri neticesinde açıklanıyor. Çarşamba akşamı ekrana gelen; Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla dizileriyle MasterChef programı ve Galatasaray-PAOK UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı reytinglerde kıyasıya yarıştı. Peki, 25 Eylül reyting sonuçları nasıl şekillendi? Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla reyting sıralaması nasıl? İşte 25 Eylül reyting sonuçları

25 Eylül 2024 reyting sonuçları | Dün akşam 3 dizi,1 maç ve 1 yarışma ekrana geldi. Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı Çarşamba akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluşuyor. Dün akşam Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla, Masterchef ve Galatasaray-PAOK UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı ekrana geldi. Peki, 25 Eylül reyting sıralaması nasıl şekillendi? Zirvede kim var? İşte Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Leyla reyting sıralaması

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

25 Eylül reyting sonuçları | Çarşamba akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana geldi. Dün akşam Show TV'de Sandık Kokusu, Kanal D'de Taş Kağıt Makas, Now TV Leyla, ATV'de Karadut 1. bölüm tekrarı, TRT1'de ise Galatasaray-PAOK | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı izleyici karşısına çıkarken, Star Tv'de Erkek Güzeli Sefil Bilo TV8'de ise MasterChef Türkiye programı yeni bölümüyle ekrana geldi.

25 Eylül 2024 gününe ait televizyon reyting ölçümlerine göre en çok izlenen tv programı Galatasaray Paok UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması oldu.

Galatasaray maçı açık kanalda TRT1'de yayınlandığı için tüm dizi ve programları sollayarak reytinglerde birinci sırada yer aldı.

Galatasaray, Total, AB ve ABC gruplarında ilk 100 program listesinde zirveye yerleşti.

Galatasaray maçının hemen arkasından ikinci sırada NOW TV'nin iddialı dizisi Leyla Hayat... Aşk... Adalet... yer aldı.

Reyting listesinde üçüncü sırada Total seyircide Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB ve ABC gruplarında üçüncü sırayı ise Masterchef Türkiye aldı.

Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen dizi Leyla Hayat Aşk Adalet, en çok izlenen ana haber bülteni ise NOW Ana Haber oldu.

Leyla'nın en yakın rakibi ise alt sıralara düşen Sandık Kokusu oldu. Sandık Kokusu Totalde ve AB'de dokuzuncu sırada yer aldı, ABC grubunda ise 6. sıraya çıkabildi.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total ve ABC gruplarında en çok izlenen dizi Leyla Hayat... Aşk... Adalet oldu. AB grubunda reytinglerin zirvesinde Masterchef Türkiye yer aldı.

Total'de Sandık Kokusu 4. sırada yer alırken, Taş Kağıt Makas 12. sırada yer aldı

AB'de Sandık Kokusu 5. sırada yer alırken, Taş Kağıt Makas 12. sıraya yerleşti.

ABC'de ise Sandık Kokusu 4. sırada, Taş Kağıt Makas 10. sırada yer aldı.