ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 07 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Akla ziyan Osman Kavala tezi, Batı'nın ikiyüzlü politikaları, darbeci zihniyet ve CHP'deki "yabancıya gitmesin" mantığı değerlendirildi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 07 Mayıs 2024

Programdan önemli satır başları:

AKLA ZİYAN OSMAN KAVALA TEZİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Diyorlar ki; "2018'de sistem değişti. O dönem Osman Kavala'nın hedef aldığı mağdur yani Başbakan ve Bakanlar Kurulu yok. Dolayısıyla Osman Kavala'nın içeride durmasına gerek yok." 367 garabetine rahmet okutacak bir saçmalık.

BATI'NIN İKİYÜZLÜ POLİTİKALARI

24 TV GYY Ömer Özkök: Avrupa ülkeleri insan hakları zemininde motive olmuşlarsa, 7 Ekim'den beri Gazze'de 35 bin diye telaffuz edilen rakamda hayatını kaybedenlerin de birer insan olduğunu ve Avrupa ülkelerinin bırak "durdurun şu vahşeti" demeyi, vahşete odun taşıdıklarını biliyoruz. Kimse bana insan haklarından, Batı normlarından bahsetmesin.

DARBECİ ZİHNİYET HİÇ DEĞİŞMEDİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Biz bunları 30 yıl önce yaşadık bitti diye düşünüyorduk. Bitmemiş. Karşıyaka Belediyesi'nde görevli bir kadın, damadın babasının evlenen çiftler için dua etme isteğini, önce mikrofonu elinden almak suretiyle "burası resmi daire, duanı evinde et" diyor. Sonrasında da mikrofonsuz edilen duayı sabote etmek için müziği açtırıyor. Bu resmi daire "git duanı evinde et" diyen kadının mı?

CHP'DEKİ "YABANCIYA GİTMESİN" MANTIĞI

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, CHP'nin bitmeyen akraba atamalarını değerlendiriyor.