ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 27 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 27 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “Tam bağımsız Türkiye mücadelesi, Güçlü lider, güçlü Türkiye, Mavi Vatan'a “masal” diyenler, Özgür Özel Türkevi'ni övdü, CHP'nin gizli kapaklı ilişkileri, CHP'deki değişim maskesi, CHP'de İmamoğlu-Yavaş gerilimi, CHP'nin sözde idolü yine konuştu” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi, Güçlü lider, güçlü Türkiye, Mavi Vatan'a "masal" diyenler, Özgür Özel Türkevi'ni övdü, CHP'nin gizli kapaklı ilişkileri, CHP'deki değişim maskesi, CHP'de İmamoğlu-Yavaş gerilimi, CHP'nin sözde idolü yine konuştu" konu başlıkları değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE MÜCADELESİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkedeki en büyük başarısı iç cepheyi tahkim etmekti.

GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bugün Dersim meselesinde "arşivleri açın" diyen de Erdoğan. Bütün tabuları yıkan da Erdoğan. "Benim için birinci ve ikinci sınıf vatandaş yoktur" diyen de Erdoğan.

MAVİ VATAN'A "MASAL" DİYENLER...

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Namık Tan neden iç cephede duruyor ki? Madem Türkiye'nin ulusal çıkarlarından bahsediyoruz Namık Tan'ı atacaksın.

ÖZGÜR ÖZEL TÜRKEVİ'Nİ ÖVDÜ

24 TV GYY Ömer Özkök: Namık Tan ile omuz omuza oldukları müddetçe, iki cihan bir araya gelse de söyleyecekleri mantıklı, milli ifadelerin hiçbirinin kıymeti yok.

CHP'NİN GİZLİ KAPAKLI İLİŞKİLERİ

24 TV GYY Ömer Özkök: CHP Genel Başkanı'nın kamuoyu ile paylaşamayacağı görüşmeler yapmışlığı var. Kendi yakınındakilere dahi açıklayamayacağı kadar gizli, sakıncalı görüşmeler yapmışlığı var. Eğer böyle bir görüşmeye Türkevi ev sahipliği yaparsa bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu durumdan rahatsız olacağım.

CHP'DEKİ DEĞİŞİM MASKESİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP hala siyaset üretmiyor. Değişim üzerinden çok kötü bir Hisseli Harikalar Kumpanyası yönetiyor. 2022'deki duruşuyla şu andaki duruşu aynı. Karşıt konumlanmadan vazgeçmediler.

GÜNÜN MANŞETİ'NDE GÜNDEM

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, CHP'deki Yavaş-İmamoğlu gerilimini değerlendirdi.

CHP'DE İMAMOĞLU-YAVAŞ GERİLİMİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Mahalli seçimlerde CHP'nin en kötü oyunu alan İmamoğlu. Eko (Ekrem İmamoğlu) bunun farkında değil.

CHP'NİN SÖZDE İDOLÜ YİNE KONUŞTU

24 TV GYY Ömer Özkök: Bizim asıl sorunumuz bu ifadeleri kullanan kadını baş tacı eden, onur konuğu yapıp resepsiyona davet eden CHP yönetimiyle. Bu kadar da ucuz değil. Ondan sonra da "beyni emcüklenmiş, gerizekâlı" dediğin kitleden oy isteyeceksin öyle mi?